Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Mad Goat gaat Extra Muros

Mad Goat is terug en brengt ook dit jaar de beste comedy met zich mee. Van 4 tot en met 7 maart, online, op SPOTLIGHT. Exclusief online, want "corona"? Think again...

Extra Muros

Mad Goat breekt buiten de muren van Arenberg. Zo draagt Arenberg in de rare, moeilijke tijden een steentje bij aan een warmere wereld.

Wij komen naar jou

Met de Extra Muros-projecten hoeft het publiek geen livestream open te klikken. Mad Goat trekt zélf naar de mensen, met vijf straffe concepten.


COMEDY CLASS 05.03

Afgelopen jaar stelde Arenberg zijn deuren open voor de klassen uit het Onthaalonderwijs voor anderstalige kinderen (OKAN). Tijdens Mad Goat keren we de rollen. Comedians Arbi El Ayachi en Latif Ait Ahmed onderbreken (coronaproof!) de les voor twintig minuten lachen, gieren, brullen.
Meer info | Voor dit project zijn geen tickets verkrijgbaar.

SPRAY&PLAY 06.03

Spray&Play brengt street-art tot in Arenberg. Drie jongeren krijgen tijdens Mad Goat een masterclass graffiti aangeboden door de bekende graffitikunstenaar 2Dirty en transformeren de muur van onze bovenfoyer. Wanneer onze deuren weer openzwaaien, kan je hun Mad Goat Graffiti Wall live komen bewonderen.
Meer info | Voor dit project zijn geen tickets verkrijgbaar.


COMEDY CENTRAAL 06.03

Op zaterdag 06.03 nemen comedians Nigel WilliamsSergej Lopouchanski en Erhan Demirci Radio Centraal over. Twee uur hilarisch spetterende radio, van 14:00 tot 16:00.
Meer info | Voor dit project zijn geen tickets verkrijgbaar.

COMEDY CURE 06.03 - 07.03

Geen sector die het afgelopen jaar zo stevig aan de slag ging als de zorg. Daarom zenden we enkele shows van Mad Goat integraal uit in de Antwerpse ziekenhuizen van ZNA en UZA. Voor het zorgpersoneel (via het intranet) én voor de patiënten (via de televisiekanalen in de kamers). Ziek zijn is niet leuk, maar Comedy kan - al is het maar een beetje - een Cure zijn.
Meer info | Voor dit project zijn geen tickets verkrijgbaar.


BEGIJN LE BLEU 06.03 - 07.03

Comedian Begijn Le Bleu kickt op vogelspotten. In zijn podcast Fwiet! Fwiet!, over vogels in de Lage Landen, beleeft hij prachtige avonturen. Trek een stevig paar schoenen aan en ontdek samen met Begijn dat de natuur ook in de stad springlevend is.
Meer informatie en tickets.

Meer info!

Ontdek het volledige programma van Mad Goat!