Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Mad Goat Comedy Festival is terug!

Van 4 tot en met 7 maart. Na een jaar stilte - je weet wel, corona… - brengt Arenberg opnieuw het meest diverse comedyfestival van de Lage Landen. En opnieuw trekken we het concept van comedy volledig open.

Meer dan comedy

Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Zo schotelt Mad Goat de meest uitgebreide staalkaart voor van wat comedy is. We treden ook buiten de muren van Arenberg. Offline, zoals in de goede oude tijd. Maar daarover later meer!

Niks dan straffe shows

Mad Goat stelt dit jaar enkele straffe concepten voor, met Jan Jaap van der Wal als host.

NEW FACES 04.03

Ze hebben talent. Ze hebben ‘the balls’. Ze hebben hun plekje op ons podium verdiend en zijn klaar om voor de leeuwen gegooid te worden. Host van dienst is de zotte Rus/arrogante Antwerpenaar MC Sergej Lopouchanski.
Met Christian Celini, Laurien Vereecken, Roosje Pertz, Bouchra Yahyioui, Vincent Vandemeerssche, Gorik Bolle, Yunes Hama en Rabia Bouziane.


ORIGINALS 04.03

Onvervalst, snedige, rechttoe-rechtaan. In hoogtempo vuren deze Originals grappen, actualiteit en hilarische verhalen op je af. Ervaren comedians en toekomstige toppers tekenen voor een hilarische avond.
Met MC Amelie Albrecht, David Galle en Nigel Williams.


5 COMICS TO WATCH 05.03

Hou je ogen en oren open voor deze 5 grapjassen, want ze zijn klaar om de grote podia te bestormen -als de deuren van de schouwburgen eindelijk terug opengaan. MC Soe Nsuki babbelt de boel aan elkaar met funny mopjes.
Met Tom Melotte, Dena Vahdani, Kjen Descheemaecker, Mohsin Abbas en Jade Mintjens.

'NUFF SAID 05.03

Samen met huisorkest Brzzvll stelt ‘Nuff Said een knallende show samen waar comedy, hip hop, jazz en spoken word elkaar vinden. Aan elkaar gepraat door Johan Petit.
Met Soufiane Moussouli, Mo&Grazz, Maud Vanhauwaert en Jeroen Leenders.


BELGIUM’S LEAST WANTED 06.03

Een sterke alliantie met superdiverse krachten. Even scherp als The Avengers, maar zonder strak superheldenpak. Zij zijn… Belgium’s Least Wanted.
Met Erhan Demirci (host), Arbi El Ayachi, Serine Ayari, Latif Ait Ahmed, Dara Sheikhi en Soe Nsuki.


MASTERS OF COMEDY 06.03

De ultieme comedy line-up show. Drie klasbakken spelen de pannen van het dak. Alles wordt in goede banen geleid door de fenomenale Serine Ayari, die geen blad voor de mond neemt.
Met MC Serine Ayari, William Boeva, Kristel Zweers en Jeron Dewulf.

Gratis?!


Deze shows tijdens Mad Goat Comedy Festival kan je gratis volgen op spotlight.arenberg.be.

Voor € 10 per persoon, bieden we bovendien een VIP-pakket aan. Naast toegang tot de online vertoning van de satireshow Kcalb (in samenwerking met Utrecht International Comedy Festival), leveren we een drankje en heerlijke bites aan huis, net op tijd voor de start van het programma.
*zolang de voorraad strekt / levering enkel mogelijk in Provincie Antwerpen.

Meer info!

Ontdek het volledige programma van Mad Goat!