Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Projecten
Mad Goat Comedy Festival Comedy in al zijn stijlen

Mad Goat Comedy Festival

Jawel! Mad Goat is terug en presenteert opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Van 4 tot en met 7 maart 2021. Na een jaar stilte - je weet wel, corona… - brengt Arenberg opnieuw het meest diverse comedyfestival van de Lage Landen. En opnieuw trekken we het concept van comedy volledig open.

Meer dan comedy

Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT. Daarnaast treden we ook buiten de muren van Arenberg, maar daarover later meer!

Zo schotelt Mad Goat de meest uitgebreide staalkaart voor van wat comedy is. Dit jaar stellen we enkele straffe concepten online voor met Jan Jaap van der Wal is host.
 

Mad Goat gaat Extra Muros

Mad Goat breekt buiten de muren van Arenberg. Zo draagt Arenberg in de rare, moeilijke tijden een steentje bij aan een warmere wereld. Wij komen naar jou. Met de Extra Muros-projecten hoeft het publiek geen livestream open te klikken. Mad Goat trekt zélf naar de mensen, met vijf straffe concepten.

Gratis?!

De meeste shows tijdens Mad Goat Comedy Festival kan je online gratis volgen op spotlight.arenberg.be. Maar Mad Goat is geen exclusief online festival en breekt ook buiten de muren van Arenberg. Zo draagt Arenberg in deze moeilijke tijden een steentje bij aan een warmere wereld. Voor de Extra Muros-projecten kan je geen tickets kopen.
 

Voor € 10 per persoon, bieden we een VIP-pakket aan. Naast toegang tot de online vertoning van de satireshow Kcalb (in samenwerking met Utrecht International Comedy Festival), leveren we een assortiment dranken en bites, net op tijd voor de start van het programma.